Voivoteltiin tänään Kangasalla Tiina Heinon tuomaroimana. Saatiin 2-tulos, mutta olin Tuitun työskentelyyn hurjan tyytyväinen. Se oli koko ajan mukana ja teki iloisesti töitä :) Mullekin ehti suorituksen aikana tulla semmoinen vapautunut olo, että hei, täähän menee ihan hyvin...

Paikkamakuu 9 - Tuittu oli kuulemma raapinut silmäänsä tms. ja kääntynyt siinä yhteydessä vähän vinoon. Ei olla treenattu ryhmäpaikkamakuuta varmaan edellisen kokeen jälkeen (eli about vuoteen), mutta hyvin oli homma muistissa. Tuittu alkoi taas nuoleskella huuliaan, kun palasin piilosta. Ja voin muuten lyödä vetoa, että se ei ole tässä tapauksessa mikään rauhoittava signaali :D

Seuraaminen 8 - Parissa kohtaa kontakti vähän unohtui, mutta pääasiassa pysyi tosi hyvin. Ihan parasta koeseuraamistamme, olin tosi tyytyväinen. Hidasta käyntiä tehtiin suora pätkä, lisäksi paikallaan kääntymiset vasemmalle ja oikealle. Ne ihan hyvin. Niin, ennen seuraamiseen lähtemistä Tuittu meni perusasennosta maahan (!) Lähti onneksi kuitenkin ihan hyvin mukaan...

Istuminen 10 - Maltoin viivyttää käskyä sen verran, että sain askeleeni sopimaan ja käännyin ehkä inasen Tuittua kohti. Sivusilmällä katsoen näytti istuvan aika nopsaan.

Luoksetulo 5 - Tämän kun saisi jotenkin kuntoon, niin voisi olla mahkuja ykköseen. Mutta mä en vaan enää tiedä, mitä tehdä. Tuittu tulee kokeessa seisomisen aivan täpöt läpi, en saa siihen mitään otetta. Nyt valui vähän maahanmenokin.

Ruutu 8 - Se löysi sen :) Hidasti jo ennen etumerkkejä, mutta eteni onneksi ruudun sisälle asti, vasempaan etukulmaan. Annoin maahanmenokäskyn tosi pian pysäytyksen jälkeen, kun pelkäsin, että se ehtii ottaa pari askelta. Se oli sitten liian pian, ja sain Tuitun maahan vasta toisella käskyllä.

Hyppynouto 10 - Tuitun bravuuri ei pettänyt taaskaan.

Metallinouto 8 - Kapula meinasi hukkua nurmikkoon, mutta kun Tuittu bongasi sen, se oikein syöksähti kapulaa kohti ;) Suuhun ottamista piti vähän mallailla ja luovutusasento oli ihan kaamea - Tuittu jäi johonkin melkein metrin päähän!

Tunnari 7 - Taas piti ensin tehdä töitä, että kapulat löytyivät ruohon seasta. Vakkarikaavalla mentiin: ensin oma suuhun, sitten tiputus ja muiden tutkiminen, mutta lopulta oma takaisin suuhun ja nätisti sivulle.

Kaukot 5 - Ekat vaihdot teki, mutta maahan-seisossa nousi toisella käskyllä istumaan. Myös seuraava istuminen jäi siis suorittamatta. Etenemistä kuulemma koiran mitta :(

Kokonaisvaikutus 10 - Eka 10 voittajassa. Tuomarin mielestä koiralla oli kivaa ja meillä oli kivaa yhdessä. Niin meillä olikin, ja se oli tärkeintä :)

Yhteensä 241 pistettä, 2. sija ja iso pokaali, jota oli Tuitun mielestä kiva järsiä. Huoliikohan kukaan kierrätykseenkään pokaalia, jossa on hampaanjälkiä?