Päätettiin kokeilla raunioryhmän kanssa vakkaritreenipäivää jokaviikkoisen sumplimisen sijaan. Päiväksi valikoitui ainakin nyt tiistai, joten eilen treenattiin. Oltiin hakumetsässä taas samassa Sääksjärven maastossa.

Myöhässä olleita odotellessa päätin ex tempore ottaa Karitan kanssa Tuitulle kiintorullailmaisuja. Karita meni vähän matkan päähän kyykkyyn ja Tuitun tullessa nosti kädellä kiintorullaa Tuitun ulottuville. Kuulostaa aika simppeliltä, mutta kun koira säätää ja sählää, ei se niin simppeliä ollut ;) Mutta onnistui! Ekalla kerralla oikein hienostikin. Toisella rulla jäi huonosti Tuitun suuhun ja tippui matkalla. Se yritti etsiä sitä maasta, mutta rulla jäi niin kaulan alle, ettei löytynyt. Otettiin sitten uusi lähetys ja saatiin toinenkin onnistunut kiintorullan tuonti.

Heti perään aloitettiin oikeat treenit Tuitulla. Otin semmoisen treenin, että vasempaan etukulmaan tyhjä, oikealle ilmaisu, vasemmalle ilmaisu, oikealle tyhjä ja vasemmalle ilmaisu. Tuittu ei ollut tänään parhaimmillaan, vaan keskittyminen vähän pätki ja meno oli puolitehoista. Hyvin se kuitenkin teki hommansa loppuun asti ja loppua kohden parantaen.

Eka tyhjä jäi tyngäksi. Lähetin uudestaan, jolloin Tuittu irtosi paremmin, mutta kaarrotti taas vähän missä sattuu. Sitten oikealla äijä suht lähellä (tosi ryteikköinen puoli maastosta), siihen ihan hyvä ilmaisu. Vasemmalla äijä aika kaukana pienen nyppylän takana. Se kesti ja kesti, mutta lopulta rulla tuli. Maalimiehen mukaan Tuittu oli ottanut rullan heti, mutta jäänyt hetkeksi pyörimään ja kyttäämään nameja, tuijottanut sitten vähän aikaa paikallaan ja kuin hehkulamppu olisi syttynyt pään päällä lähtenyt yhtäkkiä viemään rullaa.

Tyhjästä oikealle ei ole mitään tietoa (se ryteikköinen puoli), mutta kyllä se siellä vähän aikaa juoksi... Vasemmalle taas ilmaisu, joka nyt huippuhieno.

Ensi kerralla voisi ottaa jonkun kivan, lyhyen ja nostattavan treenin. Ettei meidän pieni vain rasitu liikaa, heh ;)