Treenattiin tänään hakua Nokia-Pori -yhdystien varrella. Oli semmoinen täydellinen kuulas, mutta aurinkoinen syyssää (elokuussa...), eikä hirvikärpäsiäkään löytynyt kuin yksi (myöhemmin päivällä hiuksista...), joten 3,5 tuntia hurahti oikein mukavasti.

Otettiin Tuitulle nyt sitten niitä kiintorullailmaisuja. Kaikkiaan viisi ukkoa ihan lähellä ja näkyvissä. Kaikilla oli irtorullat "hämynä" ja ohjeet auttaa tarvittaessa kädellä. Heti ensimmäisellä Tuittu yritti ottaa kiintorullaa itse, mutta se oli jäänyt tassun alle. Maalimiehen suosiollisella avustuksella siitäkin selvittiin. Toisellakin maalimies auttoi vähän kädellä. Rullaa tuodessa se tippui matkalle ja Tuittu-raasu yritti turhaan etsiä sitä maasta. Lähetin kokonaan uudestaan, jolloin rulla tuli hienosti perille asti, kuten muiltakin pistoilta.

Kolmosella syttyi hehkulamppu. Tuittu yritti kaivaa irtorullaa (tai palkkaa?), mutta kun ei sitä saanut, joutui ihan miettimään. Se nosti pienen risunkin suuhunsa, mutta totesi ihan itse, ettei se kuitenkaan ollut nyt se juttu. Sitten se istui hetkeksi maalimiehen eteen, sattui nuuskimaan maata ja - tadaa! Siinähän se roikkui! Nelosella ja vitosella se otti kiintorullan jo ihan itse :)

Vaikka toistoja tuli monta, Tuitun motivaatio pysyi hyvänä ja se oli suorastaan ihan tohkeissaan. Ennen viimeistä lähetystä piti kyllä jäädä syömään mustikoita, mutta ne oli kyllä tosi isoja ja hyviä ;) Ihan loistotreenit siis. Toinen oli niin taitava <3