Keskiviikkoliidoissa ei vaihteeksi kakuteltu, vaan juostiin ja hikoiltiin urakalla. Hikoilu meni kyllä aika pitkälti ihan sään piikkiin - oli todella hiostava, painostava ja raskas ilma. Olin suunnitellut hyppyradan kahdesta putkesta, kepeistä, renkaasta ja seitsemästä aidasta. Tärkeintähän radan suunnittelussa on, että päästään mahdollisimman vähällä kantamisella ;)

No, juoksemista ja haastetta riitti niissäkin kahdessa pätkässä, jotka esteistä olin kehitellyt. Halusin itse treenata välistävetoja, joten radalta löytyi mm. kolme rinnakkaista aitaa, jotka mentiin välillä välistävedoilla, välillä jotenkin muuten. Sai vääntää! Välistävetoja sain mennä taas aika monta kertaa, mutta lopulta saatiin nekin menemään sujuvasti. Niiden lisäksi ei ollut mitään suurempia vaikeuksia. Lähinnä korjailtiin kurveja ja haettiin parempaa draivia. Ilma oli tosiaan niin raskas, että itsestään sai ihan tosissaan repiä tsemppiä kunnolliseen ohjaukseen.

Kepit olivat radalla niin, että koiran piti pujotella tyhjää kohti. Tuitulla tippui heti pujotteluvauhti, vaikka yritin kannustaa sitä käskytyksellä. Otin loppuun pelkät kepit loppupalkan kanssa ja heti peräpää laski ja draivi nousi. Tähän pitää kiinnittää huomiota! Pujottelun aloitukset Tuittu haki hienosti joka kerta avokulmistakin.

Palkkasin taas namipussilla, ja nyt siinä on jo reikä...