...päivää aikaa tokokokeeseen, johon olen näemmä ilmoittautunut. Ollaan treenattu ihan todella vähän, mutta nyt on varmaan jo myöhäistä pelastaa mitään ;) Eilen illalla käytiin kuitenkin pikaisesti tekemässä aikalailla kisamaiset seuraaminen, istuminen, luoksetulo ja kaukot, palkkana vain iltaruoka kaukojen jälkeen.

Seuraamisessa aika huonot perusasennot ja käännökset, kontaktikin katosi kertaalleen, mutta muuten ihan ok... Istumisessa varmistelin vähän, istui hitaasti, mutta istui. Luoksetulo oli musta aika hyvä! Tehtiin se kyllä niin, että iltaruoka odotti Tuitun selän takana (ja se tiesi sen). Nyt tuli myös viimeisen pätkän laukalla. Kaukoissa astui istu-seisossa eteenpäin, muuten ihan nätit vaihdot ekoilla käskyillä ja ilman kääntyilyä tai haahuilua.

Ja tänään tehtiin sisällä parit kaukot narupallo palkkana! Tässä siis se narupallo oli mainitsemisen arvoista... Tuitulle pallot ovat aina olleet ihan evvk (siksi en ole esim. ainuttakaan narupalloa koskaan hankkinut), mutta jostain syystä Valkeakosken kisoista saadusta narupallosta on tullut jonkunasteinen hitti. Lähinnä se tykkää mälvätä sitä narua ja repiä kunnon murinan säestyksellä, mutta on se myös intoutunut ravistelemaan palloa bortsumaiseen tapaan... Tainnut katsella tarpeeksi Inton revittelyjä agilitytreenien yhteydessä :D

(Mutta jotta pysytään todellisuudessa, ei narupallokaan ole Tuitulle palkka eikä mikään minkä tahansa syötäväksi kelpaavan tai joskus syötäväksi kelvanneen rinnalla... jos se nyt oli kenellekään epäselvää.)