Keskiviikkotreenit aloitettiin tänään kevyesti syömällä Teron tuomaa kakkua (Lumon kakkosiin noususta, kolmosiin noususta, sm-nollista ym.). Ja pälkähästä ei sitten päässyt millään pienellä sievällä palasella, vaan vatsa piti vetää täyteen. Melkein jo toivottiin, ettei Lumolle ihan heti tule muuta merkittävää menestystä...

Kakkuähkystä huolimatta pystyttiin juoksemaan ihan hyviäkin pätkiä. Joissain kohdissa piti sitten tsempata, että sai jalat kulkemaan. Ekalla radalla oli yksi hankala hyppypyöritys, jossa sekä ohjaajan että koiran vauhti meinasi hyytyä ihan väkisin. Mäkin suunnittelin siihen ensin jaakotusta, mutta se ei toiminut oikein kenelläkään. Perinteisellä pyöräytyksellä koiran sai tuossa kohti kierrätettyä paljon paremmin. Itse tosin ohjasin ekalla yrityksellä kohdan jostain syystä jollain ihan eri tavalla, joka vielä toimikin ihan hyvin... Hmmm.

Vaikein meille oli taas ihan simppeli välistävetokohta, josta on tullut mulle varsinainen mörkö. En vaan osaa! Aika monta kertaa taas yritettiin ja vähän eri tyyleillä. Paras oli vaan viedä suht läheltä ja vastaisella ohjaten.

Toisella pätkällä Tuittu tiputti kerran ja rapsautti pari kertaa yhtä rimaa. Ilmeisesti johtui vaan mun vedätyksestä ja valssista, jota tein juuri riman päällä. Hyppy oli parempi, kun annoin Tuitulle aikaa ja lähdin kääntymään vasta sen hypättyä. Lopussa oli yksi 180 asteen käännös hypyltä, jota kokeilin molempien suuntien kautta. Tässä tapauksessa sisäreitti jaaakottaen oli huomattavasti sujuvampi kuin hieman loivempi ulkoreitti leikaten.

Kontakteina oli puomi ja keinu, joilla molemmilla namikipot. Keinu vähän vaihteli, välillä oli pientä hidastelua. Selvästi palkka kuitenkin nopeutti keinua loppua kohden.

Treenien jälkeen oli pakko syödä kakku ja keksit loppuun. Armoa ei annettu, vaan keksitkin laskettiin ja kaikkien oli pakko syödä kaksi! Mä selvisin astetta pienemmällä kakunpalalla, kun pelottelin pian oksentavani... Parin viikon päästä syödään Svanten ava-kakkua, joka tämänpäiväisistä puheista päätellen on melkoinen. Onneksi Tuitusta ei varmaan koskaan tulee avaa, sillä tällä menolla rima tarjottavista alkaa olla melko korkealla ;)