Nyt on kaason velvollisuudet hoidettu, kaverin häät juhlittu ja ehtii taas välillä treenaamaankin. Saatiin vaihteeksi pieni mutta pippurinen keskiviikkoryhmämme kasaan ja vetäistiin mukavat treenit, taas kerran ilman suunnitelmia.

Kannettiin kontakteista vaan keinu, mutta sitä mentiinkin sitten koko rahan edestä - tai siis Tuittu meni... Keinulla oli namikippo palkkana, ja Tuittuhan (joka oli muutenkin "hiukan" vallaton treenitauon ja pitkien työpäivien yksinolon jälkeen) karkasi sinne aina tilaisuuden tullen. Koska haluan keinusta Tuitulle kivemman jutun, en tietenkään puuttunut karkailuihin, vaan päinvastoin kehuin ja Kati sinkoili täyttämään namikippoa. Voitte arvata, millä innolla se seuraavalla kerralla karkasi ;) Mutta keinut olivat hyviä, Tuittu meni lähes päähän asti, joten hyvä hyvä!

Tehtiin kahta rataa. Ensimmäisellä möhlittiin ensin jotain alun hypyillä, mutta sitten nollalla läpi. Korjailtiin kuitenkin yhtä u-putken väärään päähän menoa (aina joko liikaa tai liian vähän...) sekä yhtä hyppykuviota, johon yritin ajoittaa paria jaakotusta. Kepeille meno hieno pahasta paikasta.

Toisella pätkällä tuskailtiin suht simppelin alun kanssa, jossa tökin Tuittua koko ajan poikittain ensimmäiseen aitaan nähden olevan kakkoshypyn väärälle puolelle. Ja josta se sitten aina hyppäsi väärin päin ja jatkoi samaa vauhtia keinulle, vaikka mä jäin seisomaan paikalleni... mutta se on toinen tarina. Ratkaisuksi löytyi koiran jättäminen vähän eri suuntaan ja oman kropan kääntäminen vasta myöhemmin. Muuten kakkospätkä puhtaasti, mutta parissa kohtaa mä kuulemma jarruttelin vähän liikaa, eli otin Tuitulta vauhtia pois turhan aikaisin. Tein sitten niin, että ohjasin kyllä vastaisella, mutta liikuin reippaasti eteenpäin ja otin tiukasti haltuun vasta juuri ennen hyppyä. Draivi pysyi paljon parempana. On se hyvä, että on tarkkoja silmiä seuraamassa, mitä kaikkea sitä hölmöilee!

Eilen koulutusvuoroni yhteydessä Tuittu pääsi sitten juoksemaan puominkin muutamaan kertaan. Ei olla tehty sitä SM:ien jälkeen, niin kuin ei mitään muutakaan, joten ihan hyvää teki päästä välillä palkkaamaankin kontaktilta. Huomenna sitten agirotuilemaan. Melkoisen pitkä päivä tiedossa, kun eka kisa alkaa klo 7 ja viimeinen 19.30.