Vaikka tämä vuosien karttuminen ei enää nykyään niin juhlituta, niin sainpa eilen kuitenkin ihan kivan synttärilahjan Takkujen kisoissa. Tempaistiin Tuitun kanssa tuplanolla, joista ensimmäinen kauan kaivatulla voitolla!!! (Aikakin oli luokan nopein, mutta supermiinukseen koiria taisi olla kolme liian vähän.) Tuomarina oli taas Jalosen Kari, joten toivottavasti onnistutaan voittamaan vielä joskus jonkun muunkin tuomarin radalla...

Agilityrata ei ollut mikään hirvittävän vaikea, vaikka sitä yleisesti kauhisteltiinkin. Lopussa oli inhottava hyppy-putki-suora, jonka jälkeen koira piti saada kiertämään tiukasti muuri ikään kuin takaa. Siinä ei näkynyt montaa täysin sujuvaa suoritusta ja Tuitullakin se oli vähän semmoinen sinne-tänne-eikunsittenkinsinne -ratkaisu. Myös yhdessä toisessa takaakierrossa meinasi tulla hoppu, mutta ehdittiin. Maaliin tullessa oltiin ensimmäinen nollan tehnyt pari ja lievästi jännitti seurata loppujen suorituksia. Yksi koira näytti tehneen aika nopean nollan, mutta lopulta senkin aika oli n. 2,5 sekuntia Tuittua hitaampi. Jes!

Hyppärille lähdettiin aika rennolla asenteella ja tehtiin silläkin ihan hyvä nolla. Rata oli kyllä tosi helppo ja nolliakin tehtiin melkein 10. Lopussa päästin Tuitun lipsahtamaan yhdessä kaarteessa, mutta muuten mentiin aika optimilinjoilla. Ja agilityrataa paremmalla vauhdilla. Sijoituttiin lopulta toisiksi ja hävittiin Liinalle n. 1,5 sekuntia.

Melkoisen onnistunut päivä siis. Tästä saatiin kaivattua hyvää fiilistä seuraaviin kisoihin ja erityisesti seuraavalle viikonlopulle :)