Treenasin eilen vähän Viskin kanssa. Meillä kun tämä kuvio menee järjestyksessä ensin kisat, sitten treenit... Viskillä olikin ihan supertähden olot, kun ympärillä pyöri niin ohjaajaa, valmentajaa kuin henkilökohtaista huoltajaa. Tuittu oli mukana vain katselemassa ja keräämässä kierroksia. Ja syömässä pussillisen Viskin palkkajuustoja.

Otettiin semmoisia aika lyhyitä ja helpohkoja pätkiä. Yhteistyö alkoi erittäin lupaavasti: kaksi aitaa ja kaksi rimantiputusta. Oli vähän hakemista juu... Kumma sinänsä, ettei yhteistyömme suju vieläkään ihan saumattomasti, vaikka sitä yhteistä kokemusta on kuitenkin niin paljon takana ;)

Katilta saatiin hyviä ohjeita, mitä Viskin kanssa pitää tehdä ja mitä ei. Kantapään kautta piti kuitenkin kokeilla, mitä tapahtuu jos a) liikahtaa ennen kuin Viski on hypännyt ekan hypyn b) heilauttaa kättä riman päällä c) käskyttää riman päällä d) tekee yhtään mitään riman päällä e) menee liian lähelle estettä f) irtoaa liian kauaksi g) etenee kepeille lähetyksessä h) häslää i) on liian rauhallinen. Jne.

Onnistuttiin me tekemään jotain ihan hyviäkin pätkiä. Tehtiin siis kaikkiaan aika monta rataa... ;) Kontaktit Viski osaa hienosti, enkä edes mä onnistunut niitä pahasti sössimään. Palkkasin melkein kaikilla alastuloilla. Pujottelutkin oli hyviä ja Viski haki aloitukset oikein. Lukuunottamatta sitä yhtä kertaa, kun mun piti kokeilla, mitä tapahtuu, jos liikkuu...

Tässä muuten yksi otos Takkujen kisoista, jossa aika hyvin kuvastuu se tasaisen varma eteneminen, jota Viski mun ohjauksessa säntillisesti noudatti. Yhtään ei tarvinnut kysellä.

1581768.jpg

On se aika sulkku :) Kuvaaja on Susanna Pentikäinen.