Eilen treenailtiin pikaisesti agilitytreenivuoroni jälkeen. Oli niin pirun kylmä, että meinasin unohtaa koko tokoilut, mutta tehtiin sitten kummiskin vähän ruutua, luoksetulon seisomisia ja seuraamista. Tein ruudun taas valmiiksi Tuitun odottaessa autossa. Sitten otin sen hihnaan käymään pissalla, ja kun päästin sen irti ja valmistauduin virittelemään sitä ruutuun, se karkasi suoraan ruutuun ja namikipolle. Varmaan haistoi namit, mutta ainahan voi elätellä toivoa, että se bongasi ruutumerkit... Otettiin vielä toinen toisto lähetyksellä ja kolmas lähetys tyhjälle kipolle pysäytyksellä. Välissä tehtiin luoksetuloja ja niiden jälkeen vielä lähetys tyhjään ruutuun. Nämä kaikki hyvin.

Luoksetuloissa ei mitään ihmeellistä, takapalkan kanssa pysähdykset on hyviä ja vauhtikaan ei ole hiipunut. Seuraaminen myös ihan ok, siitä vapautus autolla odottavalle kipolle.

Tänään tehtiin lenkin yhteydessä vähän kaukoja, jääviä ja luoksetulon seisomisia. Jäävissä tökki nyt maahanmeno, höh. Seisomisessa sen sijaan pysyi hyvin paikallaan, vaikka kiersin idarimaisesti. Luoksetuloissa pysähtyi (hitaasti tosin), vaikka ei ollut takapalkkaa. Tein myös muutaman toiston niin, että kutsuin aika läheltä, pysäytin ja heitin namin taakse, peruutin, kutsuin uudestaan, pysäytin jne. Tällä sain pysähdykset napakoiksi, mutta toki välimatkakin oli kovin lyhyt.