Eilen vetäistiin pienet tokottelut Hakametsän parkkiksella. Oli mukavasti häiriötä, mm. muutaman metrin päästä huristelevia mopopoikia. Tuittu ei välittänyt niistä yhtään, vaikka pörinä olikin melkoinen.

Tehtiin taas niitä ihan samoja, ruutua, luoksetuloa, seuraamista, istumista ja kaukoja. Ruutu taas ekana niin, että Tuittu odotti autossa, kun rakensin. Nyt sain pidettyä sen hallinnassa ja menemään ruutuun vasta luvan kanssa. Hienosti löytyi! Otin myös ilman kippoa, tämäkin hyvä. Kerran myös loppuosuus, ok. Sitten siirryin lähettämään eri suunnasta (90 astetta). Tuittu hakeutui koko ajan vasempaan reunaan, eli edellisen ruudun takareunaan (sinne, missä aina palkka). Se siis selvästi käsittää tämän jutun vähän eri tavalla kuin mä...

Luoksetulon seisomiset takapalkalla hyviä. Ensimmäisellä jouduin antamaan kaksi tänne-käskyä, kun Tuittu jäi kyttäämään palkkaa. Vauhti kuitenkin ok. Pari toistoa ilman takapalkkaa, ensimmäisellä läpi, siitä pieni huomautus, muut paremmin.

Seuraaminen taas edistävää, mutta kontakti pysyi häiriöistä huolimatta hyvänä. Mun ei pitänyt tällä kertaa vapauttaa palkkakipolle heti seuraamisen jälkeen, mutta sinne Tuittu karkasi... Tätä pitää siis treenata, jos aion käyttää kippoa kokeessa!

Tehtiin yksi istuminen, se hyvä. Sitten vähän istumisleikkiä, jossa kyllä vähän huonoja istumisia. Loppuun kaukoja parin-muutaman vaihdon sarjoina. Vähän sähläämistä ja palkan kyttäämistä, istumisen sijaan nousi monta kertaa seisomaan. Ei kuitenkaan edennyt missään vaihdossa.