Kati ja Svante vaan tehtailevat nollia, tämänpäiväisen tuplanollan jälkeen niitä on jo viisi putkeen :) Me Tuitun kanssa ollaan vähän heikommassa putkessa... Kun ei vaan pysty onnistumaan, niin ei pysty.

TamSKin iltakisa aloitettiin hyppärillä joskus iltayhdeksän jälkeen. Radalla oli inhottava kepeille meno ja kepeiltä loppusuoralle kääntö, josta mulle jäi tutustumisessakin epävarma olo. Vaikka yritin ajatella positiivisesti ja tsempata, niin sinnehän se jäi kalvamaan ja jyräsin Tuitun ekan kepin väärälle puolelle. Loppusuoralle kääntö sen sijaan sujui ihan ok, mutta yhden riman onnistuin vedättämään alas. Tulokseksi siis 10 ja keppien korjauksesta huolimatta suoritus reiluun 28 sekuntiin ia:n ollessa 30. Otti kyllä päähän ja hermostuin radalla vähän Tuitullekin, kun ollaan tehty samantapaisia virheitä niin paljon.

Agiradalla oli samantapainen keppialoitus, mutta vieläkin tiukemmalla kurvilla. Eli ensin kolme hyppyä melkein linjassa, vähän eteenpäin ja lähes 180 asteen käännös kepeille avokulmasta. Nyt päätin olla mokaamatta itse ja annoin Tuitun hakea aloituksen ilman apuja. Ja sehän haki! Ihan ilman mitään lenkityksiä ja linjan suoristuksia. Kyllä se siis osaa, kun vain antaisin sen osata...

Keppien jälkeen taas 180 astetta hypylle, jolla takaaleikkaus onnistui hienosti. Sitten unohdin ohjata ja Tuittu lähti hakemaan keinua (joka tosin oli väärin päin) aan sijasta. Oletin... Loppurata hienosti. Puomille nätti pysähdys. Loppusuoralla Tuittu irtosi niin hyvin, että jäin oikein siinä perässä juostessani ihailemaan :) Tulokseksi vitonen ja 0,25 alle ihanneajan hervottomasta lenkistä huolimatta. Ihan hyvää vauhtia Tuittu tuntui liikkuvan.

Kisan jälkeen käytiin Lean ja Inkan kanssa kunnon loppulenkillä ja takaisin autoille (joiden lisäksi ei Eteläpuistossa enää muuta ollutkaan...) tultiin vähän ennen kahtatoista. Tämmöiset _ilta_kisat tällä kertaa ;)