Tänään oli kouluttamani agiryhmän ekat ulkotreenit, on se vaan kivaa päästä ulos :) Vaikka navetalla säästyy esteiden roudaamiselta, niin silti. Treenien jälkeen jäätiin vähän tokottelemaan Tuitun kanssa. Semmoiseksi fiilistelyksi se meni, en oikein jaksanut keskittyä kunnolla. Tehtiin ruutua, luoksetulon seisomisia ja seuraamista (namikippo autolla). Ruudun kävin tekemässä ja "ansoittamassa" Tuitun odottaessa autossa, ja annoin sen sitten itse haahuilla kentällä ja bongata ruudun... Mikälie älynväläys sekin ollut. Sitten otettiin toistoja ihan lähetyksillä, aluksi palkan kanssa ja sitten ilman palkkaa, myös eri suunnasta. Tuittu jopa löysi ruutuun joka kerta, välillä jäi tosin oikeaan reunaan.

Luoksetuloa otin ensin ilman takapalkkaa ja ensimmäinen tuli läpi. "Suutuin" siitä Tuitulle, kävin palauttamassa pysäytyspaikkaan ja toisella yrityksellä se pysähtyi, edeten tosin. Loput tehtiinkin takapalkan kanssa, jolloin pysähdykset oli napakoita. Seuraaminen (palkan odottaessa) oli taas täpäkkää ja edistävää. Tein paljon vasemmalle käännöksiä ja palkkailun kädestä hyvistä perusasennoista. Hyvästä pätkästä sitten vapautus kipolle.

Ennen treenejä nähtiin muuten myös aika suloinen tapaus, 11-viikkoinen schipperkeleen alku. Tuittu ei siitä oikein välittänyt, mutta musta se oli aika hurmaava :)