Eilen illalla oli vielä agitreenit. Mun piti vaan vetää treenit, mutta koska meitä oli vain kolme, otin Tuitunkin treenaamaan. Toin radaksi Marian kouluttajakurssilla antaman pohjan, josta olin lisäksi kehitellyt pari eri variaatiota.

Ensimmäinen pätkä meni ihan läskiksi. Oltiin Tuitun kanssa molemmat ihan kuutamolla. Päästiin aina joku kaksi estettä ja töks, kaksi estettä ja töks, ja uudestaan ja töks... Radalla oli yksi sama pätkä, jota tehtiin Mouhijärvelläkin, se missä oli putki puomin ylösmenon ympärillä. Vaikka saatiin se putkesta puomille meno silloin onnistumaan, nyt se ei enää meinannutkaan toimia. Muutaman kierroksen putkeen juostuaan Tuittu alkoi hyppiä putken päälle ja muuta semmoista. Yhdessä hyppykaarteessa se tiputteli yhtä rimaa monta kertaa. Muutenkin kolisteli muutamaan kertaan. Huomenna mennään onneksi Piiralle, niin nähdään, onko se pahastikin jumissa.

Toisella pätkällä oltiin sentään vähän parempia, muttei sentään hyviä. Hinkattiin lähinnä yhtä hyppykuviota, joka oli ensin kokeilemallani takaaleikkauksella kamalan hidas. Valssilla se saatiin paremmaksi. Mulla taisi lisäksi olla pienoisia vaikeuksia saada Tuittua putkeen puomin sijasta...

Viimeiseksi tehtiin kuuden esteen pätkä, jossa riittikin haasteita. Tein alun hyppykuvioon semmoisen jaakotuksentapaisen, ja siinä hiottiin ajoitusta aika monta kertaa. Jäin sitkeästi vaan odottamaan Tuittua, kun olisi pitänyt jo liikkua eteenpäin. Hypyiltä mentiin keppien takana olevaan suoraan putkeen, josta kepeille niin, että jäin keppien ulkopuolelle. Aluksi Tuittu kaarrotti ennen keppejä (haki edessä olevaa hyppyä), mutta parin toiston jälkeen sain sen kääntymään tosi tiukasti ja hienosti.