Tänään oltiin raunioilla, edelliskerrasta onkin taas ehtinyt kulua. Meitä oli vain kolme ja saatiin treenattua kaikki koirat - onnistuneesti - tunnissa. Olipa kiva selvitä vaihteeksi nopeasti.

Mun oli tarkoitus ottaa Tuitulle vain kaksi äijää ilmaisuna (ettei pikkuinen rassukka rasitu, kun on treenattu niin paljon... ;) ). Käytettiin molempia kasoja. Lähetin kopin nurkalta betoniröykkiötä kohti, eka ukko oli ison putken suulla. Tuittu ampui suoraan sinne ja saman  tien takaisin rullan kanssa. Ei ollut kuulemma empinyt  hetkeäkään. Hyvä!

Toinen oli takakasan "keskiröykkiön puolivälin paikkeilla", kuitenkin aika reunalla suht helpossa paikassa. Tyhjää aluetta jäi siis aika paljon väliin, mutta Tuittu eteni ja etsi hienosti. Vähän se jumitti takakopilla ja maapiilolla (jossa mä olin ollut Bosselle), mutta löysi tiensä maalimiehelle semmoisella vauhdilla, että sain ihan tosissani seurata perässä. Johtuiko sitten siitä, että joutui oikeasti etsimään, vai kuun asennosta, vai jostain muusta, mutta rullan kanssa piti taas pelata, ennen kuin sen pystyi tuomaan :( Tiputteli ja pyöri maalimiehellä, mutta toi lopulta. Otettiin sitten loppuun vielä ekstraukko helppoon piiloon, josta taas todella nopea ja varma ilmaisu.

Niin, ja ennen treenejä treenattiin vähän pöytiä, jotka oli kannettu kentälle. Ja totesin, että kyllä niitä tosiaan pitäisikin treenata, jos haluaa koiran ne oppivan. Sain Tuitun jopa irtoamaan namittomalle pöydälle, mutta ei siinä touhussa oikein mitään järkeä ollut mukana.