Oltiin tänään pitkästä aikaa hakutreeneissä. Porukkana osa raunioryhmää muutamalla vahvistuksella ja treenattiin Lahdesjärvellä.

Otin Tuitulle neljä ukkoa niin, että ensin oli ilmaisu lähelle, sitten ilmaisu kauas, sitten taas ilmasu lähelle ja viimeiseksi suora palkka kauas. Molemmat lyhyen matkan ilmaisut olivat varsin päteviä.

Sillä kauempana olevalla maalimiehellä sen sijaan oli vaikeuksia. Tuittu ei ensin löytänyt piiloa, vaan teki tyhjän (jolta tuli siis ihan takaisinkin). Kun ukko lopulta löytyi, Tuittu otti rullan ja jäi ihmettelemään. Liikuin sitä vastaan ja se lähti tulemaan kohti, mutta tiputti rullan vissiin kahteenkin kertaan. Toisella kertaa se ei enää löytänyt sitä, vaikka näytti yrittävän etsiä, joten kutsuin sen pois ja lähetin maalimiehelle uudestaan. Nyt hyvä ilmaisu. Tuittu hakee nyt tosi paljon tukea noissa ilmaisuissa, se ei lähde tuomaan rullaa, jos ei näe minun liikkuvan.

Viimeisellä lähetyksellä Tuittu jämähti ensin heti lähetyspaikassa oleviin mihinlie jälkiin. Otin sen aika tiukasti takaisin ja lähetin uudestaan. Sitten saatiin hyvä, lähes suora pisto ja helppo löytö.