Eilen päästiin vaihteeksi lauantain navettatreeneihin, jotka ajankohtansa vuoksi jäävät harmillisen usein väliin. Nyt oli pakko mennä, vaikka poski on vielä keskiviikkoisesta viisurien poistosta turvoksissa ja _erittäin_ musta... (Ei, en ole saanut turpiini ;) )

Tehtiin kaksi pätkää ja lopuksi yksi tiukka valssausjuttu. Tuittu oli oikein kivan tuntuinen, innokkaana mukana menossa ja irtosi hyvin. Tehtiin lähinnä jotain huolimattomasta ohjauksesta johtuvia virheitä, kun Tuittu tosiaan irtosi ihan hyvin... Päästin väärään päähään putkea ja semmoista. Ei mitään erikoista. Yhdessä kohdassa kokeilin toisella yrityksellä (Irman kehoituksesta) jäädä itse kauemmas, niin että esteen ja mun väliin jäi vielä yksi sivuttainen hyppy. Hyvin Tuittu irtosi hypylle ja tuli mun mielestä hyvää linjaa ja vauhtia. Emmä silti olisi uskaltanut...

Toisella pätkällä piti tehdä yhteen välistävetokohtaan sylkkäri. Ensin en ottanut tarpeeksi tiukasti haltuun ennen hyppyä ja Tuittu kaarrotti kilometrin päähän. Toisella kertaa välistäveto oli hyvä, mutta toiselle hypylle tyrkkäys vähän hidas. En kuitenkaan jäänyt hinkkaamaan. Se tiukka valssausjuttu meiltä meni hienosti. Tuitun saa kyllä kääntymään helposti ihan siivekettä nuollen, kun vaan ottaa sen käsiin ennen hyppyä.