Nyt uskallan jo varmasti (samalla puuta koputtaen) sanoa, että Tuitun mysteerinen paineistumisongelma on selätetty. Eilen treenattiin taas niin, että Hanikin oli paikalla, ja Tuittu oli ihan reipas :) Se mm. karkasi mukaan rataantutustumiseen.

Tehtiin kaikkiaan kolme pätkää. Ensimmäinen meni meiltä nollalla läpi, eikä korjattukaan siitä mitään. Toisella tippui yksi rima (tiukassa takaaleikkauksessa) ja puomin kontakti oli huono. Jättäydyin puomilla jälkeen, ja Tuittu eteni kontaktille vasta, kun Kati oli kipon kanssa hetsaamassa. Navetalla treenatessa tämäkin on toiminut, mutta ilmeisesti näin radan yhteydessä Tuittu tarvitsee vielä tukea. Keinullakin pidettiin palkkaa (kippo suoraan Katilta), kun yritin saada sille vauhtia. Aika jarrut päällä se tuli nytkin, mutta jospa kokeilisi alkaako namikippo vaikuttaa asiaan.

Kolmannella pätkällä oli semmoinen kepit-pituus-hyppy -suora, jossa viimeisen hypyn sijasta koiralle loogisin este oli houkutteleva putki. Sinne Tuittukin sujahti aika monta kertaa. Lopulta sain sen kääntymään puolivalssilla / vastaisella kädellä. Muuten tämä rata meni hyvin. Kepeillä Tuittu kesti tosi hyvin vedätystä ja sivusuunnassa irtoamista, vaikka otettiin monta toistoakin. Se on selvästi kehittynyt pujottelussa :)

Lopuksi oli vielä aikaa, mutta kukaan ei jaksanut enää ratoja... Otin Tuitun kanssa yksittäisinä keinua ja pujottelua namikipon kanssa.