Eilen agiliideltiin koko rahan edestä. Treenaamassa oli vain Santtu ja minä. Santtu otti Hanin lisäksi Numallakin jotain pätkiä ja mäkin juoksin sitten Svanten kanssa. Kun tekee neljä pätkää kahden koiran kanssa erinäisin toistoin, tuntee jo vähän treenanneensa :)

Pätkät oli  kyllä aika lyhyitä ja helppoja, mutta saatiin me niillä jotain virheitäkin aikaiseksi. Tuitun kanssa eka pätkä alkoi todella tahmeasti, kun pitihän sitä Haniakin vähän kyttäillä... Yhteen putkeen se ei meinannut ensin mennä, mutta kun alkuhankaluuksista päästiin, se kulki ihan hyvin. Melkein jo uskallan sanoa tämän mystisen ongelman olevan taakse jäänyttä elämää :)

Svanten kanssa meillä oli vaikeuksia yhdessä välistävedossa (yllätys sinänsä), jossa Tantsu jostain syystä kääntyi parikin kertaa väärään suuntaan. Luki ilmeisesti mun vastaisen käden ohjausta vähän eri tavalla kuin Tuittu... Samaisessa kohdassa onnistuin kerran kaatumaankin, kun jalat eivät pysyneet perässä ;) Muuten Svanten kanssa ei paljon kämmäilty. Se on niin hurjan taitava, sen kanssa on helppo mennä.

Tuitulla tuli pari hassua virhettä. Kerran se aloitti kepit väärin, vaikka niille tultiin lähes suoraan. Kerran meni kakkosväli pitkäksi, kun kepeille tultiin lujaa avokulmasta. Muuten se pujotteli hyvin ja loppuun asti, vaikka vedätin monta kertaa aika voimakkaasti. Renkaallakin sattui pieni työtapaturma... Rengas oli jäänyt maksikorkeuteen ja huomasin sen juuri, kun olin ohjaamassa renkaalle päin. En ehtinyt reagoida ja Tuittu meni sitten maksirenkaan. Se otti vähän osumaa niin fyysisesti kuin henkisestikin, mutta kun otettiin minirengas pari kertaa, ikävä vastoinkäyminen unohtui.

Kontakteista oli vain keinu. Svante meni ekan kerran vähän lennokkaasti, kun en oikein edes tiennyt pitäiskö mun sanoa sille jotain (en sitten sanonut..) Tuitulla oli tänään aika hyvät ja vauhdikkaat keinut.