Treenattiin hakua jossain Ylöjärven ja Nokian välisissä korpimaastoissa... tai siltä se ainakin vaikutti lumimäärästä päätellen! Hanki kantoi sen verran, että Tuittu pääsi juoksemaan lähes uppoamatta, mutta isommille koirille ja ihmisille hangessa tarpominen oli taas melkoisen työlästä.

Otin Tuitulle vain kaksi äijää, molemmat hajumielikuvina. Maalimiehet ohjeistettiin olemaan valmiina rapistelemaan namikippoja, kun käydään hakemassa haju, mutta siihen ei tarvinnut mennä. Tuittu nuuski kovasti jo hajunhakumatkalla ja bongasi molemmat äijät häntä heiluen. Lähetykset olivat nyt nopeat ja innokkaat, Tuittu yritti jopa varastaa keskilinjalta. Ihan nappitreeni siis!

Tuitun mielestä huipuinta oli varmasti se, että maalimiehillä oli kaksi namikippoa. Siis sen ensimmäisen jälkeen vielä toinen! Voisi olla jatkossakin toimiva systeemi, että ensin Tuittu saa hotkaista muutaman namin yhdestä kiposta suoraan ja sen jälkeen sitä syötellään toisella kipolla vähän rauhallisemmin. (Kaikki Tuitulla maalimiehenä olleet tosin tietävät, että tuon jälkimmäisen toteutus ei ole ihan yksinkertaista...)