Iltapäivällä ajoin takaisin navetalle tuuraamaan Irmaa kahteen ryhmään. Ensimmäisestä ei ollut ketään paikalla (ja toisesta kaksi, näin täynnä nämä treeniryhmät ovat...), mihin olin vähän varautunutkin ja otin Tuitun mukaan. Treenattiin tokoa! Muutaman kuukauden tauko alkaa tehdä tehtävänsä (aika kultaa muistot) ja kuvittelen taas, että tokohan on Tuitun kanssa kivaa ;) Jotain pikkujuttuja on lenkillä ja ruuanannon yhteydessä muisteltu pitkin talvea, mutta mitään treeneiksi mainittavaa ei olla tehty tosiaan syksyn jälkeen.

Aloitettiin ruudulla (jota Tuittu ei ole nähnytkään koko talvena) ihan back to basics -treenillä, eli vein Tuitun nähden palkan ruutuun ja lähettelin. Keskityin virittelyihin ja yritin saada Tuitun hakemaan ruutua katseellaan. En mä tiedä, mitä se oikeasti katsoi, mutta kun sen pää oli ruudun suuntaan, lähetin. Pari kertaa koitin myös tyhjään ruutuun. Eka meni vähän haahuiluksi, toisella meni suoraan ja pysähtyi napakasti. Pääajatus oli kuitenkin se, että ruutuun on superia juosta, ja sillä varmaan jatketaan jonkun aikaa.

Sitten tehtiin muutama luoksetulo takapalkan kanssa. Parilla ekalla kerralla Tuittu meinasi lähteä palkalle, mutta uskoi kieltoa ja lähti tulemaan luo! Mikähän sitä vaivaa?! Pysähdykset olivat ok. Otin myös yhden maahanmenon ja muutaman sivulletulon. Maahanmeno ihan jees, sivulletulot jää aina vajaiksi. Tuittu kyllä korjaa, mutta ei tule kerrasta suoraan.

Kaukoja tehtiin kans. Kisamainen sarja ensin takapalkan kanssa. Pientä kääntymistä ja kipon kyttäämistä, mutta takapuoli pysyi samassa paikassa. Sitten koitin samaa ilman takapalkkaa, ja piru kun Tuittu tiesi sen! Heti alkoi edetä :( Lopuksi ihan yksittäin maahan-seiso hinkkaamista ja palkan kanssa arpomista. Jotenkin se takapalkka pitäisi saada häivytettyä.

Lopuksi tehtiin vielä idari-tai-jotain-sinne-päin ja kertailtiin muutenkin jäävien asentoja. Seisominen ja istuminen oli hyviä, pysyi hyvin paikallaankin. Palkkasin sivulle palatessani. Maahanmenossa Tuittu jäi ensin istumaan ja muutenkin se oli turhan hidas. Pysähtyi kyllä heti, mutta laskeutui maahan vähän niinkuin istumisen kautta.