Tänään treenattiin hakua Sääksjärvellä. Mukava nelituntinen sessio tammikuisessa räntäsateessa.

Päätin kokeilla Tuitulla hajumielikuvia, jotta saataisiin pistoja vähän suoremmiksi. Otettiin neljä ukkoa ja liitettiin niihin myös ilmaisut. Vähän jännäsin, että tuleeko pistoihin niin liikaa liikkuvia osia - ja kyllä niihin vähän tuli.

Kaikki olivat aika samanlaisia. Haettiin hajut, Tuittu oli vähän ihmeissään, mutta bongasi maalimiehen, kun päästiin tarpeeksi lähelle. Lähetykset olivat ok, vähän Tuittu saattoi kaartaa eri reittiä. Rullan se otti heti, mutta sitten tuli tenkkapoo. Ilmeisesti Tuittua sotki se, että se oli jo kerran käynyt maalimiehellä. Joka piilolla se jäi vähän pyörimään rullan kanssa, tiputteli sitä ja palasi maalimiehelle. Jokaiselta sain kuitenkin rullan luokseni, kun liikuin tarpeeksi lähelle.

Viimeisellä oli eniten sählinkiä ja sen jälkeen otettiin vielä yksi superhelppo ilmaisu. Olin ajatellut, että Tuitulla kannattaa nyt tehdä noita ilmaisuja rutiininomaisesti, mutta ehkä niiden sotkeminen hajumielikuviin ei ole hyvä. Täytyy miettiä, jos seuraavalla kerralla tekisi vaikka mielikuvia suorilla palkoilla ja suoria lähetyksiä ilmaisuilla.