...käytiin lauantaina agilitytreeneissä ja vietiin treenikavereille Tassu-keksejä :)

Radat oli taas semmoisia, että "jaa siis tästä tuonne, jaa siis miten päin?!", mutta sujuivat yllättävän hyvin. Oikeastaan kaikki semmoiset epävarmat paikat onnistuivat kerrasta. Pari kertaa Tuittu ei irronnut putkeen ja mietin, voisiko se mitenkään liittyä keskiviikon paniikkihäröilyihin. Muuten Tuittu oli kuitenkin oma reipas itsensä, joten en usko. Jostain syystä se vain tarvitsi kunnollista saattamista.

Puomilla mulla ei nyt kuitenkaan ollut palkkakippoa, vaikka suunnittelinkin sen käyttämistä. Palkkasin kädestä satunnaisesti ja kontaktit olivat itse asiassa aika hyviä. Kerran Tuittu karkasi jo pysähdyttyään. En ole sitä viime aikoina kauheasti seisotellut kontakteilla, vaan jatkanut yleensä nopeasti pysähdyksen jälkeen, joten toisaalta ihan ymmärrettävää.

Toisen radan alussa oli heti aloitushypyn jälkeen kepit lähes 90 asteen avokulmassa niin, että ohjaajan kannatti olla keppien ulkopuolella. Otin sen ekasta välistä vetämällä, mikä onnistuikin hyvin - Tuittu tuli suoraa linjaa ykkösväliin. Kokeilin lopuksi vielä niin, että annoin Tuitun hakea aloituksen itse, ja voi olla, että niin se meni jopa vähän nopeammin. Jälkimmäisessä tavassa on tosin riski, että ryysii itse askeleen liikaa ja törkkää koiran kakkosväliin, joten oli kiva kokeilla, että vetäminen onnistuu tuoltakin puolelta.