On vietetty viikko aikalailla hiljaiseloa - tai Tuittu on, itselläni on riittänyt tekemistä ihan riesaksi asti. Lauantain haku- ja agitreeneihin ei ehditty ja keskiviikkona mulla oli koulutusvuoro. Eilen kuitenkin päästiin taas raunioille. Olikin todella ihanaa muutaman asteen lämpötilassa, vesisateessa ja pimeässä...

Oltiin etukasalla ja valitsin tosi helppoja piiloja. Ensimmäiset kaksi olivat mäen päällä ihan vaan jonkun tötterön takana ja kolmas alakasalla betoniröykkiön reunalla. Ja odotin jännityksellä, mitä tällä kertaa tapahtuu... Mutta tällä kertaa kaikki tapahtui taas vaihteeksi juuri niin kuin pitikin!

Ekasta Tuittu juoksi ensin ohi, mutta löysi pian. Toinen löytyi aikalailla suoralla pistolla. Nämä molemmat ilmaisut hyviä. Liikuin itse voimakkaasti lähemmäksi piiloa ja liikkeeni ehkä auttoikin Tuittua lähtemään rullan kanssa luokse. Kolmannesta ukosta Tuittu ei saanut heti hajua, vaan ehti kiertää aikalailla koko alueen ympäri. Toistamiseen piilon suuntaan lähtiessä ukko löytyi ja ilmaisukin oli oikein hyvä! Ensimmäiselle näytölle Tuittu varasti ja jälkimmäisillekin yritti. Se lienee tässä vaiheessa vaan ihan positiivinen merkki ;)