Tänään treenattiin agilityä ohjaaja lyhyen yön jälkeen väsyneessä ja koira varsin pirteässä mielentilassa. Mentiin onneksi vain suht helppoja ja lyhyitä pätkiä.

Ensimmäisellä pätkällä en meinannut saada Tuittua kuulolle, vaan se possuili nenä maassa jopa kesken radan. Kun lopulta sain sen hereille, se kulkikin lujaa. Toinen pätkä meni kerrasta putkeen. Parista kaarroksesta olisi voinut ottaa pois, mutta ei korjattu, kun draivi tuntui niin hyvältä.

Kolmannella oli sitten ongelmia keppien jälkeisillä hypyillä, kun Tuittu joko karkasi puomille tai tuli ohi jälkimmäisestä hypystä, riippuen olinko liikaa vai liian vähän edellä... Kepeillä irtoaminen sivusuunnassa (oikealla puolella) oli myös vaikeaa, mutta onnistui, kun otin etäisyyden jo keppien alussa. Vähän huonosti Tuittu ne viimeiset välit silti tuli.

Lopuksi hinkkasin vielä pelkkää puomia naksun kanssa. Tuittu osasi aika hyvin hakeutua oikeaan paikkaan, vaikka itse kävelin reilusti takana. Välillä tuli pyörimistä, mutta nyt sillä oli ihan selkeä idea ja vauhtikin päällä. Naksun jälkeen palkkasin lentävällä juustolla.