Eilen liideltiin keskiviikkotreeneissä isosiskon valvovan katseen alla ;) Tehtiin kaksi rataa, ensimmäinen kevyt 25 esteen pätkä ja toinen lyhyempi ja muka helpompi.

Pitkä pätkä juostiin ensin nollalla läpi, mutta muutamassa kohdassa oli paikkailtavaa. Lähinnä semmoisessa taaksetyöntöpaikassa ja yhdessä putkeen viennissä, joissa molemmissa sorruin taas turhaan varmisteluun. Liikettä, luottoa ja uskallusta vaan peliin, niin hyvin meni! Sillä ensimmäisellä kierroksella loppui muuten myös kunto ihan kesken. Kummasti sitä on oppinut mitoittamaan jaksamisensa siihen maks. 20 esteeseen, sen jälkeen loppuu puhti.

Sillä "helpolla" pätkällä hinkattiin välistävetoa, joissa mä vaan olen ihan surkea. Tehtiin sitten muutama toisto ihan vaan pelkkää välistävetoa niin, että palkkasin Tuitun käteen tulosta. Hienosti sekin saatiin lopulta sujumaan. Tätäkin pitäisi vaan treenata, nyt ei oikein koiran kanssa osata tulkita toisiamme... Kepeille vienti oli aika jännä, puomilta täyskäännös tulosuuntaan ja siitä taas täyskäännös umpikulmasta kepeille. Kokeilin tätä myös ulkokautta heittäen, mikä meni ihan ok, kun maltoin vetää Tuittua pienelle kaarteelle. Ihan tiukasta kulmasta se ei keppejä tajunnut vaan lähti hakemaan väärää suuntaa. Hyvä treeninpaikka tässäkin. Keppien jälkeisessä hypyn takaakierrossa halusin kokeilla Harjun Jarin neuvomaa heittoa. Ihan kivasti se sujuikin, kunhan en vaan ahnehtinut liikaa. Kisatilanteessa olisin päätynyt keppien jälkeiseen valssiin, mutta nyt oli kiva kokeilla "jotain ihan muuta".

Aalla Tuittu roiski taas vähän, otinkin sitä sitten kädellä vetäen ja kerran palkatenkin. Loppua kohti kontaktit paranivat. Puomilla Tuittu tuli ensimmäisellä kerralla läpi ja sen jälkeen hissutellen. Paremmin kuitenkin kuin viimeksi. Kaikki rimat pysyivät ylhäällä :)