Näköjään kolmellakin hengellä saa aikaan ihan mukavat hakutreenit :) Se havaittiin, kun treenattiin Keskisentiellä Katin ja Inton sekä Pian ja Viskin kanssa.

Tuitulle otin oikealle avoimeen maastoon valmiin ukon ilmaisuna, sitten vasemmalle haamu ilmaisuna, oikealle tyhjä ja vasemmalle valmis suora palkka. Tuittu bongasi heti alkuun vasemmalla olevan Pian (tai jotain muuta mielenkiintoista...) ja yritti ängetä sinne väkisin. Sain sen lopulta oikeaan suuntaan oikealle ja ilmaisukin oli ihan hyvä. Mitä nyt Tuittu vähän hyppeli Katin päällä...

Sitten päästiin vasemmalle, josta Pia löytyi pienen mutkan kautta. Tuittu oli ottanut rullan tosi nopsaan ja lähti tuomaan, mutta tiputti sen puolimatkaan. Lähetin uudestaan, jolloin Tuittu lähti haahuilemaan ihan muille maille... Juuri kun aloin huudella sitä takaisin, se olikin piilolla ja lähti tuomaan rullaa. Menin vähän vastaan ja sain nyt rullan käteen asti.

Tyhjä oikealle oli taattua Tuittua. Ensin se jäi metrin päähän junnaamaan ja lähetin uudestaan. Sitten se eteni vähän matkaa ja pysähtyi. Ehdin sanoa "Tuittu", kun se jatkoi matkaa. Pisto ei ollut suora, kaunis eikä oikeansuuntainen, mutta alue tuli tarkistettua...

Viimeinen ukko vasemmalla löytyi sitten ihan kommelluksitta ja siltä siis suora palkka. Puhuttiin vähän noista ilmaisusähläyksistä ja Pia oli sitä mieltä, että kehuminen Tuitun tuodessa rullaa saattaa olla enemmän haitaksi kuin hyödyksi. Nyt kannattaisi ehkä kuitenkin palata vielä vähän taaksepäin, ottaa helppoja ilmaisuja ja yrittää takoa koiran päähän sitä yhteyttä rullantuonnin ja maalimiehen palkoille pääsyn välillä. Näytöillehän Tuittu lähtee hyvin, mutta jotenkin se ei vain tajua, miksi ihmeessä sen pitäisi tuoda rullaa mulle.