Tänään startattiin Hämspan kisoissa Niihamassa ja saatiin SM-nollat kasaan. Karsintoja varten tarvitaan vielä yksi nolla - ja muuten vaan mieluummin useampikin ;)

Tuomarina oli Rantamäki-Lahtinen ja rata tuttuun tapaan aika helppo ja juostava. Yhdessä hyppykuviossa mietin kolmeakin eri variaatiota, mutta päädyin valssi-leikkaus-yhdistelmään. Takaaleikkauskohta jännitti ihan vähän (vaikka yritin kovasti ajatella positiivisesti, perjantaisen Janitan henkisen valmentautumisen luentoa noudattaen...), mutta se meni meiltä tosi hienosti. Hyvä, että uskalsin!

Puomin otin hitaasti ja varmasti -taktiikalla ja vaadin Tuitun hipsimään etutassut maahan asti. Siihen paloi melkoisesti aikaa, mutta muuten rata meni sujuvasti. Aika riitti kolmanteen sijaan. Nollia tuli tosi paljon (en katsonut, mutta ainakin yli 10), joten siihen nähden ihan hyvä sijoitus. Voittajaan oli sen verran väliä, ettei välttämättä oltaisi ehditty roiskaisukontaktillakaan. Hetken kun jo harmittelin kontaktin varmistelua, mutta parempi näin.

Olin ennen kisaa jotenkin ihan väsynyt (heräsin aamulla puoli yhdentoista aikaan...), enkä meinannut saada tsemppiä päälle. Radalla oli kuitenkin kivaa ja ohjaaminenkin tuntui taas helpolta, ei semmoiselta paniikinomaiselta virheiden varomiselta. Tähän vielä jostain se viimeinen rutistus...