Tänään talvikauden avaus navetalla. Tehtiin kahta aika hankalaa rataa, semmoista, että tutustuessa vaan ajattelee, että jes, haasteita! Ja on samalla vähän epätoivoinen ;)

Ensimmäisellä alku takkuili. Ensin Tuittu tuli renkaan sivusta (!), sitten meni putken sijasta viereiselle aalle. Pujottelussa halusin yrittää semmoista tosi jyrkkää takaaleikkausta, joka ei kuitenkaan onnistunut. Vaihdoin sen sitten valssiksi ja vauhtiin päästyämme loppurata sujui jo virheettä. Otettiin vielä koko pätkä uudestaan ja meni aikas hyvin. Tuli kauhee hikikin. Tuittu teki aan kontaktit tosi hienosti, kun vedätin kunnolla. Ainakin sivusilmällä nähden se juoksi ihan alas asti.

Toinen rata takkuili vähän useammassakin kohtaa. Yhtä valssia en meinannut ehtiä millään tekemään, ja vähän väkinäiseksi se paraskin yritys jäi. 180 asteen käännöksessä puomilta sain Tuitun taas takaisin alastulolle, vaikka yritin sitä varoakin. Kovin sujuvaksi ei saatu tätäkään kohtaa. Loppusuoralla Tuittu otti vielä melkein matkan varrella olleen ylimääräisen hypyn, mutta sitä ei viitsitty enää korjata.

Pientä säätöä, mutta vauhtia ja fiilistä oli ihan kivasti.