Eilen pienet tokotukset. Ruutua, istumisia, luoksetuloja, tunnaria.

Aloitettiin ruudulla, jota kokeiltiin kylmiltään. Tuittu meni ruutuun ihan hyvin, mutta siirtyi seisomiskäskystä aika oikeaan reunaan. Tehtiin muutama toisto parista eri suunnasta, välillä muutakin treenaten. Otin myös yhden kutsumisen, joka heti paransi paikkaa. Seisomisia pitäisi ehkä treenata, Tuittu liikkuu käskyn jälkeen vähän liikaa. Nyt se pysyi joka kerta ruudun sisällä, mutta silti. Tehtiin pitkästä aikaa myös loppua. Käännyin vaikeampaan suuntaan, ja ekalla kutsulla Tuittu tuli seuraamaan oikealle... Sivulletulot oli vähän turhan väljiä, koitin palkkailla housunsaumasta (vaikka mulla olikin lyhyt hame ;)).

Istumiset oli tänään ihan ok, ei tainnut jäädä kertaakaan seisomaan, vaikken varmistellut mitenkään ihan hirveästi. Luoksetuloja tehtiin kolme toistoa. Vauhti kelpo, pysähdykset olisi voineet olla inasen paremmat.

Tunnari on kahdella viime treenikerralla onnistunut kerrasta, mutta kolmas kerta toden sanoo... Ensin tuli väärä, sitten uudella käskyllä oikea. Treenattiin välillä muuta ja uudella yrityksellä yksi väärä kävi suussa, mutta oikea tuli. Voi kökkö.

Ylihuomenna päästäänkin piiitkästä aika kisaamaan agiliitelyä!