Eilen illalla pienet treeninpoikaset agikoulutusvuoron jälkeen. Tehtiin pitkästä aikaa tunnaria, sekä lisäksi istumista, luoksetuloa ja seuraamista.

Tunnarin otin heti alkuun, Tuitun ollessa aika täpinöissään (työpäivä yksin, sitten kiireellä Eteläpuistoon, jossa vielä tunti autossa...). Aika täpinällä se lähti kapuloita haistelemaankin, mutta malttoi kuin malttoikin olla nostelematta vääriä ja toi oman nätisti sivulle. Tämä siis tosi hyvä!

Istumisia taas muutama takapalkalla. Ekalla jäi seisomaan, lopuilla istui enemmän ja vähemmän varmistellen. Luoksetuloissa lähti kerran tosi hipsien luokse. Siitä kävin palauttamassa takaisin alkuun ja otin uudestaan. Muut ihan jees. Yhden pysäytyksen otin tosi kaukaa, melkein kentän toiselta laidalta.

Ja viimeiseksi taas seuraamista, josta vapautus autolla odottavalle iltaruualle. Tein vain kaksi pitkää suoraa pätkää ja vapautin hyvästä kontaktista ja suht hyvästä paikasta.

Syys-lokakuulle on nyt buukattu sitten kolmen viikonlopun kisaputki: 23.9. Ulvila, 29.9. Ylöjärvi ja 6.10. Kyröskoski. Toivottavasti kesäkelit jatkuvat pitkään ;)