Tänään olikin oikein tehopäivä, kun illalla treenattiin vielä hakua Ylöjärvellä. Itselläni oli kyllä edellisillan rapujuhlien jälkeen kaikkea muuta kuin teho-olo...

Otin Tuitulle neljä maalimiestä, ensimmäinen suora palkka, toinen ja kolmas ilmaisuja ja viimeinen taas suora palkka. Eka oli oikealla etukulmassa aikamoisen ryteikön takana. Ensimmäinen lähetys meni vähän huonosti ja Tuittu kääntyi muutaman metrin jälkeen vasemmalle. Kutsuin sen takaisin ja toisella lähetyksellä ukko löytyi, pienen mutkan kautta tosin taas.

Vasemmalle tehtävä ilmaisu oli tosi hyvä. Äijä oli n. puolessa matkassa eikä näkynyt keskilinjalle. Tuittu oli ottanut rullan, pyörähtänyt vielä kerran maalimiehen ympärillä, mutta lähtenyt sitten tuomaan. Oikealle yritettiin sitten ilmaisua täyteen matkaan, aika helppoon piiloon. Tuittu ei löytänyt ukkoa heti, ja ilmeisesti vaikeuksista johtuen ilmaisustakaan ei tullut mitään. Ensin se haki rullan, mutta pudotti matkalle. Toisella lähetyksellä se ei ottanut rullaa. Kolmannen kerran menin lähettämään lähempää ja lopulta rulla tuli nätisti mulle asti.

Viimeisenä oli vielä suoraa palkkaava ukko vasemmalla. Sinne Tuittu meni vähän kakkosvaihteella, mutta ilman suurempia mutkia.