Jos en olis näin jääräpäinen, niin eilen olisi kyllä laitettu meidän tokohanskat naulaan. Lähellä oli. Koe Huittisissa, tuomarina Ilkka Sten. Ilma oli tuskaisen painostava, itselläkin aika vetämätön olo.

Ja eihän siitä taas mitään tullut.

Paikkamakuu 10 - Tähän en uskalla sanoa mitään, koputan vain puuta...

Seuraaminen 6 - Aivan kertakaikkisen järkyttävää.

Istuminen 7 - Istui toisella, varsin painokkaalla käskyllä.

Luoksetulo 7 - Seisominen kahdella käskyllä (hidasti sentään ensimmäisestäkin), muuten ok. Alkuvauhti oli hyvä, seisomisen jälkeen olis voinut tulla reippaammin. Käytin siinäkin tänne-käskyä, vois kutsua ehkä sivulle.

Ruutu 0 - Lähti etsimään ruutua ihan väärästä suunnasta, eikä löytänyt millään. Jollain kolmannella käskyllä Tuittu yhtäkkiä bongasi merkit, mutta jäi pyörimään niiden ympärille. Siinä vaiheessa kutsuin sen pois.

Ruudun jälkeen keskeyttäminen kävi mielessä, mutta päätin tehdä vielä viimeiset, Tuitulle vahvemmat liikkeet.

Hyppynouto 9 - Kamala perusasento

Metallinouto 9 - Hitaampaa takaisin, edelleen kamala perusasento. Nosti kuitenkin kohtuu hyvin.

Tunari 0 - Alkoi hyvin, haisteli ja otti oman. Toi sitä muutaman metrin, tiputti ja palasi kapuloille. Niistä ei kuitenkaan sinnikkään haistelunkaan jälkeen kelvannut mikään. Lopulta käskytin sen tuomaan tiputtamansa kapulan... Tuomari ihmetteli, miten tiesin sen olevan oikea. No joo... joskus ennenkin sattunut. Tässä muuten perusasento hyvä, ihme.

Kaukot 8 - Istu-seisoon (muistaakseni) kaksi käskyä, kun Tuittu katseli muualle. Lopun sivulla istumisen se teki ilman käskyä aivastuksen yhteydessä. Vähän niin kuin pisteeksi iin päälle. Muuten hyvä, vaihdot tosi nätit.

Kokonaisvaikutus 8 - Jotain tuomari kommentoi, mutten muista. Halusin vaan äkkiä pois.

Yhteensä voittajan kokeidemme pohjat, 191 pistettä.