Eilen otettiin koulutusvuoroni jälkeen ihan pikaiset tokoilut, ruutua ja seuraamista. Ruudussa oli tarkoitus ottaa yksi kutsuminen ja yksi näyttö, mutta lopputulos oli kolme "kutsumista". Vaikka kuinka jätän Tuitun istumaan ja yritän käyttäytyä ruudussa hillitysti, se paukauttaa luokse... Enkä moisesta viitsi kieltääkään, pointtihan on kuitenkin ruutuun meno.

No, lähetykset menivät tosi hyvin. Niitä tehtiin kolme. Ekalla Tuittu meni ihan keskelle takarajalle ja pysähtyi hyvin. Tokalla se jäi ihan vasempaan reunaan, josta yritin riskillä ohjata uudelleen. Näytin kädellä oikealle ja sanoin "ruutuun" - ja Tuittu korjasi paikan ihan oikeaksi! Tämä oli loistava. Kolmannella se meni kerrasta oikeaan paikkaan.

Seuraamista tehtiin kisamainen kaavio palkan odottaessa kipossa auton vierellä. Seuraaminen oli aika holtitonta, mutta hainkin tällä vain sitä kaipaamaani "täpinää", ja siinä mielessä meni ihan hyvin. Autoa kohti juostessa Tuittu lähti karkuun (ei kuitenkaan palkalle asti), mutta muuten pysyi kontaktissa.