Keskiviikkona käväistiin Pirkkahallilla katselemassa 1- ja 2-luokkien kisoja ja tehtiin samalla pienet tokotreenit. Otettiin ruutua, luoksetuloa, istumisia, kaukoja ja seuraamista. Oltiin ihan kentän toisessa reunassa, mutta oli häiriötä sentään vähän enemmän kuin tuossa kotikentällä.

Ruutua niin, että kävin kerran itse ruudussa ja palasin lähettämään. Tuittu meni vähän löntystellen (viimeiset askeleet ravia) ja jäi vähän eteen, mutta ihan ok. Toinen oli nopeampi ja parempi. Luoksetuloa tehtiin kolmen seisomisen verran. Ekalla Tuittu empi liikkeellelähdön kanssa (lähti juoksemaan kuitenkin ennen kuin ehdin reagoida), tokalla meinasi ennakoida pysähdystä (pysäytin vasta, kun kiihdytti uudestaan) ja kolmas oli ihan nappisuoritus.

Istumisia tehtiin taas takapalkan kanssa. Varmistelin sen verran, että saatiin pelkkiä onnistumisia. Yhdellä Tuittu vähän empi, mutta istui kuitenkin joka kerta. Tulipa mieleen, että tähän voisi kyllä ottaa naksun avuksi, se toimi aikoinaan liikkeestä maahanmenossakin hyvin.

Kaukoista tehtiin vaan muutama yksittäinen vaihto. Alkuun Tuittu nousi istumisen sijasta seisomaan, mutta oli muuten taas ihan super. Olen kyllä tosi tyytyväinen Tuitun kaukoihin, on suorastaan epätodellista katsoa, miten MUN koira tekee niin kauniit vaihdot <3 (Vielä kun saataisiin tämäkin toimimaan koetilanteessa...) Sain muuten myös semmoisen oivalluksen, että koiranhan voi palkata myös pelkästä katsekontaktista ennen ensimmäistäkään vaihtoa. Tuittu kun on muutaman kerran kokeessa pälyillyt ympärilleen, kun pitäisi kuunnella käskyjä.

Loppuun taas pätkä seuraamista palkka odottamassa. Kerran kontakti lopahti, muuten ihan ok.