Ei olla näköjään tehty viikkoon mitään. No, viime viikko humahti aika pitkälti töitä tehdessä (ihana työvuoro tuo 11-19...) ja viikonloppuna juhlittiin isoveljeni häitä vähän pitemmän kaavan mukaan, Helsinkiin asti kun piti mennä. Mm-karsintojakaan ei päässyt seuraamaan (ei edes muistella sitä osallistumista), mutta onneksi Katin puhelimessa oli kätevä tekstiviestipalvelu - kiitos Pialle ;)

Tänään sitten päästiin agiliitelemään. Oltiin poikkeuksellisesti navetalla pesäpalloleiriläisten vallatessa Eteläpuiston. Tuittu oli paikanvaihdoksesta (ja viikon treenaamattomuudesta?) ilmeisen innoissaan, eikä vauhdista ollut tänään varsinaista pulaa. Pari kertaa liukas matto teki tepposet, ilmeisesti koira on ehtinyt tottua hiekkakentän luistamattomuuteen.

Tehtiin muutama radanpätkä, joita jokaista saatiin uusia, kun olin väärässä paikassa väärään aikaan - yleensä liian myöhään. En tiedä, olinko itse normaalia(kin) hitaampi, vai liikkuiko Tuittu vaan niin paljon paremmin, mutta muutaman kerran tein kyllä selkeitä virhearviointeja omasta ehtimisestäni. Toisella radalla suunnittelinkin suosiolla pariin kohtaan valssin sijaan takaaleikkauksen.

Puomin tein joka kerta vedättämällä ja pysähdyksestä kädestä palkaten. Kontaktit oli tosi hyviä, lähestulkoon nopeita.

Lopuksi tehtiin semmoista kokeilua, että kellotettiin hyppysuoran sekä pelkän juoksusuoran ajat, ajatuksena huomata, miten paljon koiralta kuluu aikaa hyppyjen suorittamiseen. Tuitulla aikojen erotus oli vajaan sekunnin (juoksusuora jotain 3,6 s ja hyppyjen kanssa 4 ja risat). Meitä oli treenaamassa vain kaksi, joten ei ollut oikein vertailukohtia, mutta Miian Irmalla erotus oli kuitenkin selkeästi suurempi.