Juostiin treeneissä muutama rata, ja joka paikka valui hikeä. Jotenkin tosi hiostava ilma. Vaikka oli ne radatkin aika juostavia. Viimeiseksi toivottiin jo jotain kimurantimpaa, ettei tarvis enää juosta niin paljon.

Tuittu oli tänään vähän jähmeä ja ekalla radalla lisäksi jossain toisella planeetalla. Kun ärähdin sille pari kertaa maan haistelusta, alkoi sekin herätä ja keskittyä itse asiaan. Mulle sen sijaan ei ärähdelty, ja joka radalla saatiinkin uusia vähintään yhtä kohtaa.

Puomilla oli nyt joka kerta namit alustalla odottamassa. Kontaktit oli normaalihitaita, kaikista kuitenkin vapautus palkalle. Tänäänkin saatiin yksi rima alas, tällä kertaa ilmeisesti vedättämisen seurauksena. Tiputtelu ei kyllä ole yhtään Tuitun tapaista, mutta viime treeneissä rimoja on tuntunut lentelevän. Tähän pitänee kohta kiinnittää huomiota.

Treenien jälkeen tokoiltiin vielä vähän. Ensin ruutua. Neljä kutsumista (piti tehdä vaan pari, mutta Tuittu karkaili), yksi näyttö ja kaksi lähetystä. Ekalla lähetyksellä Tuittu hidasteli etumerkkien kohdalla, mutta hakeutui kuitenkin keskelle asti. Toinen parempi. Istumisten jälkeen otin vielä yhden lähetyksen suoraan. Sekin hyvä.

Istumista tehtiin takapalkalla, jonne vapautin nopeasti istumisesta. Muutaman toiston jälkeen Tuittu hokasi idean, joka vaikutti itse asiassa ihan toimivalta. Varmistelua istuminen vaatii edelleen, Tuittu jää tosi helposti seisomaan.

Lopuksi tein vielä pätkän seuraamista niin, että palkka oli kipossa odottamassa. Hyvästä kontaktista vapautin. Tämäkin tuntui ihan hyödyntämisen arvoiselta tavalta.