Vaikka vettä tuli pitkin päivää, eikä sateelle näkynyt loppua, otin Tuitun mukaan agikoulutusvuorolle tokotreenejä suunnitellen. Kerrankin kävi säkä ja sade hellitti matkan aikana kevyeksi tihkuksi. Ennen koulutettavien juoksuttamista lätäköissä (ei vais, olin tosi kiltti ratasuunnitelmissani) treenattiin luoksetuloa ja vuoron jälkeen vielä ruutua.

Luoksetuloissa jatkoin vauhdintappolinjalla, eli pelkkiä pysäytyksiä merkillä. Nyt Tuittu ei pysähdellyt itsenäisesti kertaakaan. Muutaman kerran se lähti vähän hipsien, mutta vaihtoi vähintään löysälle laukalle. Välillä se tuli jopa ihan reipasta vauhtia. Pysähdykset taas hyviä, kaikista vapautus takapalkalle.

Ruutua yritettiin ensin ihan "kylmiltään", mutta ei sujunut. Ruutu kyllä löytyi, mutta paikka oli ihan kadoksissa. Jostain syystä Tuittu hakeutuu aina oikeanpuoleisille kulmamerkeille ja jää pyörimään niiden luokse. Sitten tein muutaman kutsumisen ruutuun ja lähetyksen näyttämisen kautta. Tämä tehosi taas tosi hyvin ja viimeisillä lähetyksillä Tuittu juoksi ihan suoraan ihan keskelle ruutua :) Loppuun otin vielä kertaalleen loppuosion. Sivulletulo ja seuraaminen oli väljiä, muuten ok. Paitsi jouduinhan mä antaa uuden maahanmenokäskyn. Hiekka oli märkää ja aluksi Tuittu yritti lintsata pitämällä mahaa irti maasta...

Sunnuntaina olisi koe Huittisissa. Treenillä ei enää ihmeitä tehdä, joten ainut mitä voi toivoa, on hyvä ilma ;)