Kuvaus sopii Tuittuun kyllä vain näillä helteillä. Käytiin paahtavaa ilmaa uhmaten tokoilemassa tuossa lähikentällä.

Aloitettiin istumisilla, joista siis ollaan onnistuttu kehittämään jonkun sortin ongelma. Koitin ensin kerran kisamaisesti - seisomaan jäi. Sitten tehtiin vähän aikaa "istumisleikkiä", eli juoksutin Tuittua vapaana ja pysäyttelin vartaloapujen kanssa istumaan eri paikoissa. Loppuun saatiin ihan onnistuneita seuraamisesta istumisia, että ehkä tuontyylisestä irrottelusta voisi ollakin hyötyä tämmöisten "lukkojen" aukaisussa.

Sitten otettiin luoksetuloja takapalkan kanssa. Otin ensin muutaman läpijuoksun, ja vapautin sivulletulosta takapalkalle. Kun Tuittu tuli hyvää vauhtia, pysäytin käskyllä seisomaan. Pysähdys olisi voinut olla parempi, mutta ihan ok. Loppuun vielä vauhdikas läpijuoksu, jonka jouduin tosin palkkaamaan kädestä, kun kentälle pölähti yhtäkkiä pikkutyttö yorkin tmv. kanssa.

Ruutua tein ensin taas kutsumalla ja sitten näyttämisen kautta lähettämällä. Tuittu meni kuitenkin sivumerkeille ja niistä ulos. Otin uuden kutsumisen ja näyttämisen, mutta toisellakin kertaa oikea paikka oli hakusessa ja seis-käskystä Tuittu siirtyi ihan takanurkkaan. Otettiin muutama toisto sitten lähempää ruutua ja lopulta oikea kohtakin löytyi.

Viimeiseksi tehtiin tunnari, joka ei ollut kovin antoisa. Kapuloiden viennin jälkeen lähetys vähän viivästyi, kun kentän poikki lenkkeili taas pari koiraa (joista toinen muuten murisi, mutta Tuittu ei välittänyt yhtään!). Kun sitten lopulta lähetin, Tuittu oli selvästi vähän pihalla eikä heti edes hoksannut kapuloita. Se sitten toi vaan ensimmäisen kapulan, joka suuhun osui. En reagoinut mitenkään, kävin uudestaan hiplaamassa omaa ja lähetin uudestaan. Aika vaisu esitys oli tämäkin, mutta nyt sentään oikea kapula tuli perille asti.

Siitä kuitenkin pointsit Tuitulle, että paahteesta ja polvissa roikkuvasta kielestä huolimatta se jaksoi. Terävin keskittyminen toki puuttui, mutta ihan hyvin se teki hommansa.