Tehtiin tänään Jyväskylässä kaksi tosi hyvää ja yksi ihan hyvä rata. Tuloksilla ei voi kehuskella, joten päätin keskittyä hyviin suorituksiin ja onnistumisen elämyksiin.

Aamun ensimmäisellä radalla, Minna Räsäsen hyppärillä, meillä oli taas lieviä käynnistymisvaikeuksia, mutta ihan hyvään suoritukseen silti venyttiin. Radan hankalahko alku meni oikein hienosti ja tiukan pujottelun aloituksen Tuittu teki tosi hyvin ihan ilman apuja. Päätin jostain syystä taas vaihtaa loppusuoran putken jälkeen suunnittelemani valssin persjättöön, mutta nyt se sujui hyvin.

Takaa päin lähestyttävällä mutkaputkella Tuittu lähti hakemaan väärää päätä ja kiersi koko putken. Sain sen lopulta oikeaan reikään, mutta aikaa meni. Ohjaaminen sitten vähän lässähti, yksi valssi myöhästyi ja Tuittu ajautui seuraavan hypyn väärälle puolelle. Ja hyppäsi hyllyn arvoisesti.

Räsäsen agilityrata oli aika kimurantti, mutta selvitettiin hienosti kaikki vaikeat paikat. Ansaesteet vaan vilisivät silmissä, kun Tuittu meni juuri sinne minne ohjasin, ja ohjasin sen oikeille esteille :) Aan alla oleva putki oli ihan piece of cake. Pujottelun aloitus oli tosi nopea ja pujottelussa oli jo tuttua rentoutta. Puomilla juoksin kontaktista ohi, ja Tuittu pysähtyi yhtään sikailua harkitsematta etutassut maassa. Tunsin menossa taas sitä tekemisen meininkiä, mikä on ollut viime aikoina hakusessa. Pari kanssakilpailijaakin kehui, että oli tosi hyvä rata.

Radan loppupuolella Tuittu irtosi aika kaukana edessä olevalle maalihypylle. Tästäkin siis hyllytys.

Viimeisellä agilityradalla (Jarmo Jämsän aika helppo juoksurata) mentiin kuin vanhat tekijät. Jo ennen rataantutustumista oli varma olo. Tuittu liikkui hyvin, pujotteli hyvin, teki aan tosi hyvin ja nopeasti, hyppäsi muurin hyvin vinosta kulmasta ja oli muutenkin ihan superi. Ohjaaminen oli helppoa ja kivaa :) Puomin kontakti otettiin taas rauhassa ja hetki seisottaen.

Keppien aloitus oli radan ehkä hankalin kohta, ja sehän me sössittiin. Tulokseksi vitonen ja muutama kymmenys yliaikaa.

Mutta kyllä me oltiin hyviä, nih! Tuittuun olin tänään tosi tyytyväinen.