...Vaikka tuloksiin jäi ehkä parantamisen varaa. Tänään miteltiin siis Suomen agilityseurojen paremmuuksista. TamSKilla jäi ensi vuodelle parannettavaa vähän joka säkäluokassa, mutta ehdottomasti eniten mineissä. Loppusijoitus oli 35. 41 joukkueesta, viimeinen tuloksen saaneista.

Urakan aloittivat Outi ja Jonathan, jotka tekivätkin puhtaan radan, mutta kuutisen sekuntia yli ihanneajan. Seuraavaksi starttasivat Tero ja Tara, joille sattui radalla vähän kaikkea pientä - tulos 25 vp ja yliaikaa. Kolmantena Lyylin kanssa starttaava Johanna uhkaili, että meidän kahden viimeisen pitää tehdä alle 25 vp... Ja seuraavaksi, että Lyyli tekee joko hitaan nollan tai hyllyn. Arvaatka kumpi tuli? ;)

Tuitun kanssa radalle lähtiessä ei siis ollut hirveitä paineita, tosin toinen hylly ei ollut kovin toivottu. Mutta nollaahan me tottakai lähdettiin hakemaan. Rata oli aika helppo. Alussa oli puomi vähän ansaestemäisesti tyrkyllä, mutta aika harva siihen loppujen lopuksi haksahti. Suunnilleen puolivälissä rataa oli hyppykiemura, jossa muutama nopean koiran ohjaaja oli hankaluuksissa. Jonkun verran virheitä tuli myös kepeille menosta. Linja kepeille oli lähes suora, mutta lähellä oli pituus, joka toisaalta veti koiria ja toisaalta ehkä hämäsi pujottelukeppejä muistuttavine kulmakeppeineen.

Meillä meni alku hyvin, mutta taas vähän jähmeästi. Puomin varmistelin aika huolella, mutta vapautin Tuitun jatkamaan, kun se oli tullut lähes alas asti. Hyppykiemura meni ihan hyvin, vaikka vähän jännäsin siinä tekemääni takaaleikkausta. Takaaleikkaus kyllä himmasi vauhtia, mutta mitään ihme kaarteluita ei tullut. Pujottelu oli oikein mainio, aloitus nopea ja pujottelu varma. Keinu oli huono ja todella tulkinnanvarainen. Tällä kertaa onni suosi, eikä tuomarin käsi noussut.

Lievästä jähmeydestä (ja nirkoisesta keinusta) huolimatta nolla ja itselle ihan hyvä mieli :) Ensi yönä koitetaan nukkua kunnolla, että huomenna jaksaa taas!