Tänään päästiin pitkästä aikaa hakutreeneihin. Treenattiin Pinsiöntien varrella, meille uudessa paikassa. Maasto oli suht avointa ja helppokulkuista, keskilinjan molemmin puolin nousi rinne. Suunnitelmana oli ottaa periaatteessa kaksi ilmaisua ja kaksi suoraa palkkaa. Suunnitelmaan kuului kuitenkin monta jos-kohtaa, ilmaisujen toimimisesta riippuen... Saatiin silti loppujen lopuksi pitäytyä alkuperäisessä kuviossa, sillä kaikki meni ihan nappiin :)

Aloitettiin oikealle helpolla irtorullailmaisulla. Äijä oli näkyvissä ja minä menin Tuittua vastaan. Alku ei ollut lupaava, sillä Tuittu pyörähti matkalla maalimiehelle haistelemassa jotain. Se jatkoi kuitenkin itsenäisesti matkaa ja teki hyvän ilmaisun. Toinen ilmaisu vasemmalle laitettiin sitten vähän kauemmaksi, ja jäin itse keskilinjalle odottamaan koiraa. Autoin kuitenkin sen verran, että kutsuin Tuittua sen ollessa maalimiehellä. Tämä oli tosi hyvä!

Koska toinen ilmaisu meni hyvin, kaksi viimeistä ukkoa palkkasivat suoraan. Ilmaisuista kaivataan nyt onnistumisia, joten en halua hinkata niitä liikaa ja saada Tuittua taas hämmentymään / kyllästymään / mitänytikinä. Viimeiset ukot olivat alueella ihan syvällä ja löytyivät hienosti. Varsinkin viimeinen pisto oli todella nätti, ensin täysiä suoraan perälle asti ja sieltä käännös aluetta eteenpäin piilolle.

Että vaihteeksi tosi hyvin sujunut treeni, kivaa! :)