Olin vähän kahden vaiheilla, mennäkö tänään treeneihin vai ei, kun takana on kuitenkin rankka viikonloppu. Päätin sitten kuitenkin mennä tekemään kevyen ja rennon treenin, päätavoitteena pitää hauskaa.

Noh, keveys jäi vähän tulkinnanvaraiseksi, kun ehdittiin juosta aika monta rataa. Rentoa ja hauskaa meillä silti oli! Ja Tuittu oli supertaitava :) Radoilla oli vaan kaksi putkea, kepit ja aitoja, eli touhu oli hyppykuviopainotteista. Treenattiin myös sitä sarjaa, joka ei kyllä ottanut onnistuakseen. Tai siis kyllähän Tuittu sen meni, mutta otti väliaskelia ihan miten sattuu. Voimakkaasti vedättämällä sain sen tulemaan ekan välin suoraan, mutta jälkimmäisessä se steppasi silti turhaan. En kuitenkaan viitsinyt jäädä koko illaksi hinkkaamaan tai ottamaan paineita moisesta.

Muuten meillä meni tosi hyvin. Kerran saatiin yksi rima alas ja kerran Tuittu lähti vähän vikasuuntaan, mutta pääasiassa kaikki kiemurat ja mutkat oli hyviä. Muutamassa kohdassa olin jopa oikein tyytyväinen omaan liikkumiseenikin, kun en jäänyt tiukoissa paikoissa jäpittämään paikalleni, vaan uskalsin liikkua reilusti. Pujottelut oli hienoja, avokulma-aloituksineen kaikkineen. Pystyin myös vedättämään ja irtoamaan helposti.

Palkkailin muutaman kerran myös kesken radan (esim. pujottelun ja putken jälkeen), mitä olisi varmaan hyvä harrastaa useamminkin. Tuittu oli varsin tyytyväinen yllättävissä paikoissa sateleviin nameihin :)