Tokoiltiin vähän ennen agilitykoulutusvuoroani Eteläpuistossa. Koska olemme menossa kahden viikon päästä kokeeseen, eikä olla tehty tunnaria viime lokakuisen kokeen jälkeen, sain vihdoin kaiveltua tunnarikapulatkin mukaan. Parempi myöhään kuin jne.

Aloitettiin kuitenkin pätkällä seuraamista ja istumisilla. Istuminen tökkii nyt jostain syystä ihan urakalla. Välillä Tuittu istuu ihan hyvin, mutta välillä jää vaan seisomaan. Tämä on vielä semmoinen liike, missä omasta hermostumisestani on kaikkea muuta kuin hyötyä, joten ei hyvä. Tein aika paljon sellaisia toistoja, että otin yhden-muutaman askeleen seuraamista, pysähdyin ja annoin samalla istumiskäskyn. Treenivinkit ovat tervetulleita!

Sitten tehtiin ruutua. Jätin ensin Tuitun odottamaan ja kävin näyttämässä ruudun "oikeaa paikkaa" takareunalla. Sitten palasin ja lähetin normaalien virittelyjen jälkeen. Tuittu hakeutui kulmamerkeille vasemman etukulman kautta, joten kutsuin sen takaisin. Sitten menin itse ruutuun ja kutsuin Tuitun sinne. Sen jälkeen uudestaan sama systeemi paikan näyttämisineen ja lähettämisineen. Ja nyt meni hyvin! Loppuun otin vielä yhden toiston kutsumisena. Katille kiitos vinkin jakamisesta, tämä tuntuu tosiaan toimivan :)

Sitten haettiin Ne Kapulat. Levittelin vääriä jonkun vajaa parikymmentä ja laitoin oman kasan keskelle. Tuittu meni kapuloille sopivan rauhallisesti ja alkoi nuuskia ihan lupaavasti. Se käytti kahta oikean vieressä olevaa kapulaa suussa, mutta toi kuitenkin oikean. Ja toi tosi nättiin perusasentoon. Ois se siis kamalampaakin voinut olla. Otettiin vielä toinen toisto, jossa Tuittu jättikin sitten väärät rauhaan ja nosti vain oman. Tästä kehuin jo Tuitun tuodessa kapulaa.