Ihan oltiin eilen oikeassa paikassa, kun treenattiin alkeiskurssilaisten kanssa! Ei siis sujunut ihan kauhean hyvin. Alkeiskurssilaisten koirat sen sijaan olivat oikein taitavia :)

Niillä ilmaisuilla jatkettiin. Treenattiin takakasalla ja eka ukko oli etunurkan röykkiöllä. Tuittu katosi oikeaan putkeen, mutta viipyi siellä pelottavan kauan. Ehdin jo kutsuakin muutamaan kertaan, kun se lopulta tuli rullan kanssa. Myöhemmin kuulin, että se oli ensin vetänyt maalimiehen ohi (huomannut siis tämän kuitenkin) ja hyörinyt jotain omiaan ennen rullan hakemista. Höh.

Toinen oli ihan helpossa piilossa aika lähellä edellistä. Siitäkin Tuittu juoksi ensin ohi, mutta ilmeisesti ihan vahingossa hajua saamatta. Luultiin koiran olevan jossain kaukana, joten kutsuin sitä, ja saman tien se tuli piilolta rulla suussa! Mm kertoi, että koira oli juuri tullut hakemaan rullaa, kun luoksetulokäsky raikui... Tässä koira oli siis hyvä, ohjaaja meinasi mokata pahemman kerran.

Sitten piti ottaa vielä yksi. Tässä palattiin sitten taas lähtökuoppiin, eli Tuittu haki rullan ja lähti huitelemaan sen kanssa poispäin. Kutsuin luo, otettiin maalimies ylös ja laitettiin se avoimeen roskispiiloon aidan luokse, jotta näin, mitä piilolla tapahtuu. Saatiin häröily onneksi korjattua, ja tämä ilmaisu oli hyvä.

Mä oon kyllä ihan ulalla. Muutaman kerran koira on toiminut ihan loistavasti, mutta nyt taas tultiin takapakkia. Sinin mielestä Tuitulla ei vaan ole motivaatiota rullan tuomiseen, itselläni ei oikein ole enää mitään näkemystä asiaan. Äijiä se etsii mielellään ja lähtee näytölle hyvin, joku siinä välissä vaan tökkii.