Eilen treenailtiin vähän agiliitelyä ennen koulutusvuoroani. Treeni meni kyllä vähän siihen, että rakentelin rataa ja testailin muutamaa eri ohjausvaihtoehtoa koulutettavia ajatellen. Ahkerana kannoin oikein numerokyltitkin esteille ;)

Tuittu kävi ensimmäiselle pätkällä lähtiessä aika kierroksilla. Kun koitin saada sen pujottelemaan jalkojeni välistä, niin sillä meinasi palaa käämit ihan totaalisesti. Söpöä. Vauhtia oli ihan mukavasti ja puomin kontaktit olivat parilla ekaa kertaa treenikontakteiksi aika hyvät. Kolmannella kertaa Tuittu hiippaili alastulon, tästä en palkannut, vaan otettiin uudestaan vähän paremmalla tsempillä. Ekalla ja vikalla kerralla palkkasin vapauttamalla palkkakipolle, keskimmäisellä palkkasin kädestä.

Eipä kai siinä sitten kummempaa. Huomenna lähdetään Janakkalaan kisaamaan. Nyt on jostain syystä hirveä kisahinku päällä, ja ilmojakin olen laitellut/suunnitellut laittavani kiitettävän ahkerasti. Ennen SM-kisoja on siis tiedossa melkoisen tiivis putki. Väliin mahtuu myös yksi toko-koe, jota varten pitäis vissiin tehrä jotain.