Vaikka muuten on keräilty ahkerasti hyllyjä ja virhepotteja, ei pujotteluvirheitä ole tullut ikuisuuksiin juuri ollenkaan. Tilastoja korjailtiin tänään ottamalla niitä koko rahan edestä.

Aamulla siis aloitettiin kv-kisan agilityradalla, me Tuitun kanssa ensimmäisenä parina. Tuomarina oli lauantailta tuttu Asko Jokinen, joka oli kuitenkin oikonut muutaman mutkan ja suunnitellut ihan mentävän näköisen radan. Samantyylisten suorien putkien kanssa kyllä saatiin askarrella edelleen. Muuten selvitettiin kiemurat virheittä, mutta pujottelussa sattui ikävä työtapaturma - Tuittu liukastui :( Kivituhka luisti keppien tukiraudan päällä, samassa kohdassa suti useampikin koira. Olin sen verran edellä, etten ehtinyt korjata Tuittua oikeaan väliin, vaikka se hetken itseään keräilikin ennen pujottelun jatkamista. Tästä siis vitonen. Yliaikaakin kertyi viitisen sekuntia, pääasiassa keppihässäkästä ja puomin kontaktilla seisottamisesta. Puomi olikin oikein hyvä! Juoksin kontaktin päähän valssaamaan ja Tuittu pysähtyi oikein kuuliaisesti :) Tassujen maahan laitto vaan tökki vähän edelleen, jostain syystä se jää mieluummin steppaamaan ihan kontaktin alareunaan.

Hyppyradalla eniten harmaita hiuksia aiheutti alkuradan keppikulma, joka mekin sitten sössittiin. Kaiken lisäksi Tuittu sekoitti pasmansa niin totaalisesti, että jouduttiin yrittämään aloitusta kolmen kiellon verran uudestaan, joten hyllyhän siitä pamahti. Loppurata tuntui ihan hyvältä ja reippaalta, yllättäen, kun hylly alla...

Viimeisenä koeteltiin taitojamme ja jalkojen nopeutta Mujusen radalla. Tuittu lähti radalle tosi hitaasti, joten alkukiemurat ja tiukka kepeille vienti menivät helposti nenästä vetäen. Mutta taas! Olisiko ollut sama kohta niitä prkleen keppejä, kun Tuitulla meni taas rytmi sekaisin, reppana. Tältäkin radalta siis pujottelusta vitonen. Kaikkihan nyt tietävät Mujusen ihanneajat, mutta jotain kertoo se se, että vaikka otettiin pujottelu kaikessa rauhassa uudestaan, alitettiin aika n. 7 sekunnilla. Eikä Tuittu edes ole mikään tykki.

Tällä hetkellä on kyllä sellainen olo, että jos tästä virhesuosta ei kohta aleta nousta, iskee epätoivo. Sunnuntaina lähdetään Turkuun. Jos sieltä vaikka tulis jotain muuta kuin kolme hyllyä...