Keskiviikkona agiliidettiin SM-treeneissä. Tehtiin kaksi rataa, joista jälkimmäinen oli ensimmäinen toiseen suuntaan (mikä ei suinkaan ole niin yksinkertaista kuin voisi kuvitella... "Siis kumpaan päähän putkea?!") Ekalla pätkällä saatiin korjailla paria kohtaa, ja lopulta otin koko radan uudelleen. Tuittu oli aluksi taas vähän tahmean tuntuinen, mutta liikkui uusintakierroksella jo vähän paremmin. Toinen pätkä saatiin rataantutustumisvaikeuksista huolimatta mentyä kerrasta virheettä, ja sen verran tyytyväinen olin kokonaisuuteen, etten jäänyt edes hinkkaamaan mitään kohtia.

Torstaina olin sitten kouluttamassa agilityä ja otettiin ennen tuntia pikaisesti tokoa. Tai itse asiassa vaan ruutua ja luoksetuloa. Koitin ruudussa Katin vinkkaamaa neuvoa, joka toimikin juuri niinkuin piti. Luoksetuloa otin merkkien kanssa takapalkalla suullisella käskyllä. Ensin pari läpijuoksua, sitten seisomaan pysäytys, josta vapautus. Pysähdys oli hyvä!

Tänään vaihdettiin taas lajia ja käytiin etsimässä ukkoja metsästä. Metsäkin oli ihan uusi ja outo (ja sekainen). Otin Tuitulla neljä äijää, kaikki ilmaisuja. Maasto oli aika vaikeaa, joten ukot jäivät suht lähelle. Tuitullakin oli taas todella vaikeaa. Ei sen aivoituksista vaan ota mitään selvää... Se kävi ottamassa rullan, mutta ei mitenkään pystynyt tuomaan sitä mulle, vaan lähti väärään suuntaan tai jäi hyörimään. Ekalla sain sen kutsumalla luo, tokalla otettiin vissiin kolme yritystä, kun rulla jäi aina matkalle. Sitten teinkin niin, että lähdin itse Tuittua vastaan, jotta rullantuontimatka olisi lyhyempi. Kolmonen onnistui taas kutsumalla ja tuolla vastaantulemisella (hyörimisellä höystettynä) ja nelonen oli onneksi ihan onnistunut lopetus. Että silleen. Sanattomaksi vetää ;)

Huomenna vielä agikisoihin tuohon melkein naapuriin, niin alkaa olla aktiiviviikko pulkassa. Sunnuntaina lienee syytä pitää huilipäivä :)