Onneksi oli lyhyt kisamatka, niin ei mennyt paljon bensarahaa hukkaan. Käytiin siis tuossa muutaman kilometrin päässä hyllyttämässä pari kisarataa.

Agilityradalla jäin yhdessä välistävetokohdassa kökkimään rintamasuunta väärään suuntaan, jonka Tuittu hienosti luki ja hyppäsi väärän hypyn. Harmitti aika kovasti, koska muuten rata meni ihan hyvin. Vielä enemmän harmitti sen takia, että mineissä ei tehty yhtään nollaa... Tosin ei meilläkään olisi välttämättä aika riittänyt, Tuittu oli taas vähän nihkeä ja puomin kontaktikin otti aikansa.

Hyppyrata oli aika samanlaista pyöritystä, paljon suunnanmuutoksia ja houkuttelevia ansaesteitä. Selvittiin niistä suosituimmista hyllypaikoista, mutta sitten hukkasin Tuitun selän taakse ja se ehti taas hypätä yhden ylimääräisen hypyn. Hyllyn jälkihässäköissä se suoritti vielä yhden putken edestakaisin, eikä tämä rata kyllä muutenkaan mikään huippuesitys ollut.

Että ei sujunut tänään. Suomi sentään voitti lätkässä! Vielä pitää jännätä, miten käy Euroviisuissa. Viime vuonnahan me voitettiin (se ensimmäinen ja todennäköisesti viimeinen 0-voitto) ja Lordi voitti. Toivottavasti Hannaa ei tänä vuonna sentään hylätä ;)