Torstain agikoululaisistani puolet oli jo pääsiäisen vietossa, joten otin Tuitun vierailevaksi tähdeksi mukaan treeneihin. Ei me hirveästi mitään tehty, mutta vetäistiin yksi rata, sekä puomi pariin otteeseen herkkupalkalla. Virittelin radalle 18 kepin pujottelusarjan, joka sekin koitettiin Tuitunkin kanssa sekä erikseen että radalla. Tuittu ei ainakaan osannut laskea kahteentoista, vaikka sen kanssa on aina pelkkää 12 kepin sarjaa hinkattukin. Hyvin sujui siis pitempikin pätkä, itsellä tuli vaan olo, että eikö ne ikinä lopu...

Tulipa myös todistettua todeksi sanonta: "Se joka osaa, tekee. Se joka ei osaa, opettaa." Sain nimittäin yrittää yhtä kohtaa vissiin kolme kertaa, ennen kuin Tuittu sinkosi oikean putken päähän ;) (No, ei se _kaikilta_ ryhmäläisiltäkään kerrasta onnistunut...) 

Huomenaamulla suunnataan sitten auton nokka kohti Purina-areenaa, ensimmäistä kertaa kahdesta tänä pääsiäisenä. Tiedossa melkoisen pitkä päivä, kolme starttia, joissa minejäkin yli 50 per startti... Itse asiassa kisassa näyttää toteutuneen semmoinenkin ihme, että hyppyradalla on minejä enemmän kuin makseja! Kiva lähteä tuommoiseen kisaan treenaamaan kontakteja :p Toisaalta, vaikka vetäisi kuinka verenmaku suussa täysillä, niin aika turha tuommoisessa joukossa on silti hyvistä sijoituksista haaveilla, joten parempi vaan keskittyä omaan peliin.